fredag den 29. november 2013

Top 10 byer du skal besøge i USA

USA er en stor sammenblanding af kultur og enorme mængder af spænding. Med så stort et område at udforske, er det svært at plukke et sted egnet til at rejse til, så her er det indsnævret ned til top ti.

Chicago

Sears Tower, Chicago
Sears Tower, Chicago
Chicago er en travl by fyldt med smukke strukturer og rige attraktioner. For fans af stor arkitektur, vil du nyde Sears Tower (nu kaldet Willis Tower), som tidligere var den højeste tårn i verden, samt Chicago-floden, som er omkranset med bemærkelsesværdige skyskrabere. En sightseeing sejltur rundt i floden er en fantastisk måde at se de mange historiske strukturer i byen har at tilbyde. Chicago er også kendt for at være på forkant med offentlig kunst, for eksempel, har en populær attraktion altid været Cloud Gate, kærligt døbt "The Bean" af lokalbefolkningen på grund af sin særegne form.

San Diego

San Diego er kendt for sine vidunderlige ”nautiske” attraktioner. Der er over 30 strande strækker sig langs 70 miles af kystlinjen, herunder La Jolla, som er kendt for sine kulturelle aktiviteter, fine restauranter, og sydeuropæisk / Syd Californien fornemmelse. San Diego kan prale af mange attraktioner, men måske den mest farverige er Old Town San Diego, der går tilbage til det tidspunkt, hvor de første spaniere i Californien, Old Town San Diego afspejler den rige og farverige historie af tidlig Californien. For endnu flere familie-orienterede aktiviteter, Sea World og San Diego Zoo, er meget populære , sjov og uddannelsesmæssige attraktioner.

Boston

Der er masser af underholdende og oplysende aktiviteter i Boston. Tag en rask gåtur på Freedom Trail, en 2,5 mile trek fra Boston Common til Bunker Hill Monument og tage i 16 betydningsfulde historiske steder. Vær sikker på at gøre en tur til Fenway Park, den ældste baseball stadion stadig er i brug, for at fange en af byens mest berømte seværdigheder, Boston Red Sox. Efter en lang dag for at se webstedet, vind ned ved at besøge Legal Sea Foods og have en skål med Boston berygtede fad, muslinge!

Los Angeles

Los Angeles er langt en af USAs mest berygtede turistbyer, med attraktioner, der appellerer til næsten alle. Venice Beach, måske LA mest fremtrædende attraktion, projekter en cirkus -lignende havnefronten, og blænder med one- of- a-kind gadekunstnere, excentriske sælgere, særprægede restauranter og værdige udsigt over stranden. Selvfølgelig, hvad er en tur til LA uden at besøge Hollywood Walk of Fame? Film buffs vil nyde at gennemlæse navne på mere end 2.300 entertainere som flise Hollywood Boulevard fancy fortov, samt den ”Hollywood” skilt, en berygtet milepæl kan du faktisk vandre, som begyndte sit liv som en bolig og ejendoms reklame.

Miami

South Beach er indbegrebet af Miami hot spot. Fra shopping til at feste, dette område i Miami Beach er kendt for at være en trendy lokation. For dyreelskere, Zoo Miami, en af de første fritgående zoologiske haver, som hurtigt bliver en af de bedste i landet. Klimaet gør det muligt at holde en lang række dyr fra Asien, Australien og Afrika som ingen andre zoo i landet. Miami tilbyder også en bred vifte af oplysende aktiviteter, såsom Museum of Science, og Børnenes Museum. The Everglades National Park er en af de mest usædvanlige offentlige parker i USA. Beliggende på den sydlige spids af Florida, parken er hjemsted for 14 sjældne og truede arter, herunder den amerikanske krokodille, Florida Panther og den vestindiske Manatee.

New York

Sandsynligvis den mest besøgte by i USA, New York City har mange kendte historiske attraktioner alle kan nyde. Frihedsgudinden er symbolet på amerikansk frihed og åbne arme for indvandrere, der søger et bedre liv. Det er en af New Yorks mest fremtrædende og smukke attraktioner. I nærheden ligger Ellis Island, hvor du kan besøge Immigration Museum, som har interaktive udstillinger, vandreture og film afslører de prøvelser og udfordringer, som indvandrere, der passerer gennem Ellis Island står over for. Når du har haft en lang dag og stirrede op på alle de imponerende strukturer og skyskrabere, så tjek den udsigt over New York fra toppen af Empire State Building. Det er en af byens klassiske attraktioner, der tilbyder en vidunderlig udsigt over NYC og de omkringliggende områder.

Oahu

Oahu mest berømte kyststrækning er Waikiki Beach på sydkysten, en surfing destination, der trækker 4 millioner besøgende om året. På nordkysten finder du den bedste strand til snorkling er Kawela Bay, hvor du kan få et glimt af den Hawaiian Green Sea Turtle . For en fantastisk panoramaudsigt over Waikiki , lave en tur til Diamond Head State Monument, en 760 -fods krater dannet mere end 100.000 år siden. Børn og voksne vil nyde den Sea Life Park Hawaii, hvor gæsterne kan svømme og lege med delfiner og søløver. For en historisk oplysende tiltrækning, genopleve det japanske angreb i 1941, der fik USA ' indtræden i Anden Verdenskrig, med et besøg på Pearl Harbor Nation historiske steder, blandt hvilke er den USS Arizona Memorial.

Orlando

SeaWorld, Orlando
SeaWorld, Orlando
Orlando er hjemsted for mere end 95 uforglemmelige attraktioner. Uanset om du vil nyde den hjertebankende spænding eller roen i naturen, Orlando tilbyder en bred vifte af blændende aktiviteter for hele familien. Walt Disney World og Universal Studios er to af Orlandos mest populære stop, hvor du kan opleve et fantastisk udvalg af underholdning og eventyr fyldt attraktioner. En favorit blandt børnene er SeaWorld Orlando , hvor de er i stand til at se majestætiske marine liv som aldrig før, og endda møde Shamu ! Træt af forlystelsesparker? Discovery Cove giver dig mulighed for virkelig at interagere med delfiner og sting stråler, mens du nyder en eksotisk tropisk oase.

San Francisco

Golden Gate Bridge, San Fransisco
Golden Gate Bridge, San Fransisco
Stemt Amerikas top by i en række undersøgelser, den farverige og kosmopolitiske by San Francisco uvægerligt charms sine besøgende. Se en af landets ti største konstruktion vidundere, 1,7 kilometer lange Golden Gate Bridge, som er en uforglemmelig ikon for at køre, gå eller cykle på tværs. Overvej din næste film i Golden Gate Park, inden for sine tusind - plus acres ligger en vidunderlig samling af haver, søer og vandrestier, herunder den japanske Tea Garden, oprindelig en del af 1894 Verdensudstillingen Exhibit. For en unik tur i byen, overveje en historisk tur på svævebanen via California Street linje, der løber langs Financial District gennem Chinatown, og over Nob Hill.

Seattle

Seattle er en smart og sofistikeret sted, der også findes i et virtuelt slaraffenland for friluftsliv. Besøg en af de højeste toppe i USA, Mount Rainier National Park. Mt. Rainier er en uddannelse destination for internationale klatring partier, men i milde sæsoner på grundlæggende ruter trek er tilgængelig for klatrere i de fleste niveauer. Brug lidt tid på Seattle Aquarium, og besøge de notorisk nuttede oddere, og oprindelige Pacific Northwest marine liv, herunder den gigantiske blæksprutte, der bor i de mørke dybder af Puget Sound. Efter en lang dag med sightseeing, opleve fine dining, at toppen af nålen har at tilbyde, med en af sine få revolverende restauranter. Den 360- graders udsigt over byen er spektakulær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar