lørdag den 16. november 2013

Rejseguide og tips til Alaska

Turisme i Alaska afhængig af den storslåede skønhed i staten, de vilde dyr, de majestætiske bjerge og de fantastiske gletsjere, og ørkenen, der tiltrækker tusindvis af besøgende til sine byer hvert år. Det er ikke kun krydstogter til Alaska, der er blevet et populært ferie valg, som besøgende glider gennem Inside Passage og stopper ved byer som Ketchikan og Skagway, men rejser til staten sig til at realisere alle sine skjulte perler og betagende landskaber.

Hvis du deltager i Alaska rejser, chancerne er du vil stå i spidsen for en storby som Anchorage, beliggende i den sydøstlige del af staten. Her den dejlige Prince William Sound fuld af fjorde, fjelde, vandfald og gletsjere, for ikke at nævne det havliv som søløver, delfiner og hvaler gør en udsøgt Alaska turistattraktion. Tony Knowles Coastal Trail er 15 kilometer lang og tager turister og lokale på en tur med udsigt over havet, en lagune og Earthquake Park for blot at nævne et par af de udsigtspunkter, og hvis du er på udkig efter en smag af Alaska arv, se ikke videre end Alaska Native Heritage Center. Her gennem håndværk, dans, historiefortælling og simulerede liv størrelse landsbyer, kan din Alaska ferie tage på en pædagogisk tone, som du lærer mere om den store stat og hendes indfødte folk. Imaginarium Discovery Center er en stor hands-on science center, som er sjov for hele familien, og hvis du kan lide luftfart, gå ikke glip af Alaska Aviation Heritage Museum, hvor veteranfly og historien om bush piloter er udstillet.


Kenai Fjords National Park, Alaska
Kenai Fjords National Park, Alaska
Ikke langt fra Anchorage er havnebyen Seward og porten til Kenai Fjords National Park, hvor dem, der rejser i Alaska kan deltage i mange forskellige ture enten med båd eller kajak til hvalsafari, og se de tårnhøje gletsjere på tæt hold.

Lige ud for kysten af Seward er Kodiak Island, hjemsted for Kodiak bjørn, den største brune bjørn sub-art, der bor i uovertruffen ørken på Alaskas ”Emerald Isle", hvor vandreture, hvalsafari, tidevand pooling og fluefiskeri er rejsende drøm.

Rejser du nordøst for Anchorage, kan din Alaska ferie tage dig til Fairbanks, hvor hele familien vil svælge i Running Reindeer Ranch, en unik ferie oplevelse, som giver dig mulighed for at gå i en skov omgivet af tamme rensdyr. Fairbanks er også et depot for Fairbanks til Anchorage McKinley explorer tog, som er et naturskønt jernbanestrækning forbinder de to byer, der tilbyder fantastisk udsigt fra sine kuplede biler.

Hvis din Alaska rejse eventyr bringer dig til Gold Dredge #8 du har fundet en autentisk guldminedrift stedet og kan se den berømte 1928 Dredge, som de plejede at bruge til at panorere for guld. Du kan også prøve din hånd på panorering og tage et skridt tilbage i tiden. De fleste mennesker, der rejser til Alaska har aldrig følt de ekstreme temperaturer, der er helt almindelige så langt mod nord. Med 40 graders frost kan du. Her turister kan sætte på parkacoats og ind i et rum, der altid er på -40 grader, hvor de kan ramme et søm med en frossen banan, kaste varmt vand i luften for at se hvad der sker, og sidde i en is stol. Hvis det ikke opfylder nysgerrighed for kulde, så hvordan omkring Aurora Ice Museum? Her kan besøgende se alle tingene is, skulpturelle selvfølgelig fra en isbar til is soveværelser til is statuer og lignende. Alaskaland runder vores lille rundtur i Fairbanks som besøgende kan tage en mock guldfeber byen ser autentiske pioner bjælkehytter, mineudstyr, et museum en indiansk landsby, et tog og endda en tør docket sternwheeler.

Mount McKinley, Alaska
Mount McKinley, Alaska
Alaskas enorme vildmark også nogle betagende nationalparker, som bidrager væsentligt til Alaska turistindustri. Måske den mest kendte af parkerne er Denali National Park, der tilbyder 6 millioner hektar vild jord, der er hjem for 650 arter af blomsterplanter, 39 arter af pattedyr og 169 forskellige arter af fugle. Vandløb, damme, søer, tundra, gletsjere og løvfældende Taiga alle at gøre op spektakulære skønhed af parken, der er et mekka for vandreture, langrend, bjergbestigning og hundeslædekørsel.

En mammut Alaska turistattraktion er Nordamerikas højeste bjerg Mt. McKinley og byen ligger på sin base, Talkeetna . Her din Alaska ferie er fyldt med storslået udsigt, float trips, flightseeing , mushing , river sejlsport og andre udendørs sysler.

Katmai National Park på Alaskas sydkyst er hjemsted for mange vulkaner, og er et populært Alaska turistattraktion takket være Brooks Camp Bjørn visning, hvor besøgende kan gå og se bjørne fange sockeye laks på specialkonstruerede platforme.

USAs nordligste nationalpark har ingen veje, ingen stier og lægger over polarcirklen mening, hvis du ønsker at besøge Gates af Arktis National Park du skal gøre det ved bush fly. Hvis din Alaska ferie tager dig til den store nord for den store nordlige stat, vil du se store vildnis, som ikke mange har vovet sig ind, selvom erfaring vil være once-in- a-lifetime for mange.

Juneau er uafhængig af staten, og det er et stort område for Alaska turistindustri så mange krydstogtskibe også gøre det til en anløbshavn. En af de største Alaska turistattraktioner kan også findes her i Mendenhall Glacier eller tjek Juneau Ice felt, vandre, fiske, tage en Zipline, kajak eller besøge Glacier Bay, hvor en cruise eller kajak tur kan tage dig ved siden af kælvende gletschere midt de smukke bjerge og dyreliv , der kalder området hjem.

Sitka er også placeret uafhængigt og som en gammel russisk forpost er fyldt med arven fra en nation, mens der beliggende mellem majestætiske bjerge og Stillehavet.

Alaskas turistindustri boomer takket være en stor del til de mange krydstogtskibe, der gør det til en destination og bringe tusindvis af mennesker til staten hvert år. Rejser til Alaska, der bringer folk længere inde i landet, og til steder ingen krydstogtskib kan nå også vinder i popularitet som folk kommer til at udforske den enorme mængde af den sidste store grænse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar