lørdag den 30. november 2013

Top 5 steder at besøge i Cambodja

Der er mange steder at besøge i Cambodja for alle, der virkelig ønsker en særlig form for ferie. De fleste mennesker ville sikkert vælge at tilbringe tid i mere populære rejsemål i Sydøstasien. Men Cambodja er i sandhed et spektakulært land.

Grunden til der er så mange steder at besøge i Cambodja, er fordi dette særlige område, som ligger på den sydlige del af Indokina halvøen, er omgivet af Thailand, Vietnam, Laos og Thailand Golfen. Det betyder, at kulturen er rig og seværdigheder er absolut betagende.

For at hjælpe dig med at lære mere om de seværdigheder og aktiviteter, bør du helt sikkert bruge en Cambodja rejseguide. Dette vil sikre, at du får mest ud af din tid og give dig inde i tip til at personliggøre din ferie.

Når du begynder at lægge planer, vil du sandsynligvis ønsker at forberede en passende rute, og omfatter en bred vifte af ting at gøre i Cambodja, så du virkelig kan opleve alt hvad dette land har at tilbyde.

Prøv at finde nogle af de øverste steder at besøge i Cambodja, uanset om du ønsker exceptionel luksus eller du er en jordnær, backpacker, skønheden i Cambodja er beregnet til at blive set af alle, og når du ankommer, vil du endelig forstå, hvad paradis ser ud.

De 5 bedste steder at besøge i Cambodja er:

1. Angkor Wat templet - Dette tempel dateres så langt tilbage på det 12. århundrede, og anses for Cambodjas præmie attraktion. Omgivet af voldgrav med en mur over 2 miles lang, hinduistisk tempel er den største i verden. Overalt tænder du, du vidne til naturlige vidundere og arkitektoniske pragt.

Angkor Wat, Cambodja
Angkor Wat, Cambodja

2. The Silver Pagoda - Dette tempel er ærefrygtindgydende, selv til de lokale. Ved første øjekast kan det virke som en enkel, asiatisk tempel, men dette alle ændringer så hurtigt som du træder ind og give dine øjne til at stirre på det rene sølv gulvfliser. Hvorefter, vil du blive naglet på de massive statuer lavet af diamanter og rent guld.

The Silver Pagoda, Cambodja
The Silver Pagoda, Cambodja

3. Bayon - Dette er et af de bedste steder at besøge i Cambodja, fordi det er et tempel, fyldt med verdens mest indviklede stenrelieffer. De fleste tror, det er at bevare roen og mag af dette område.

Bayon, Cambodja
Bayon, Cambodja

4. Ta Prohm - Dette er helt modsat fra alle de andre attraktioner, fordi det er dybest set et uberørt kloster og tempel, der har stået sin prøve. Fordi det aldrig blev renoveret, der er mere af en gammel følelse og udseende. Massive, tilgroede træer vise dig, hvad en asiatisk jungle egentlig ser ud. Du kan sørge for at medtage dette stop på nogen af dine Mekong River ture, og være sikker på at have dit kamera med dig.

Ta Prohm, Cambodja
Ta Prohm, Cambodja

5. Tonle Sap-søen - At tilbringe en dag på Tonle Sap-søen vil give dig mulighed for at se mange permanente, flydende landsbyer, hvor du kan shoppe for souvenirs og tilbringe tid med de lokale landsbyboere. Du kan også opleve det bedste fugleture for livet. Af disse grunde Tonle Sap-søen gør listen over et af de bedste steder at besøge i Cambodja.

Ta Prohm, Cambodja
Ta Prohm, Cambodja

Ingen kommentarer:

Send en kommentar