søndag den 24. november 2013

Top 10 rejsetips til Marrakech, Marokko

Besøger du Marrakech for første gang kan det være en spændende og magisk oplevelse - fra at udforske de labyrint-lignende basarer til prøvesmagning af dert uhyrlige køkken. Forsøge at proppe dem alle i én ferie kan være en stressende oplevelse, og det er ofte svært at vide, hvilke aktiviteter og seværdigheder, du bør prioritere: hvilket er grunden til disse Marrakech rejsetips, er så nyttige - du vil blive kunne opleve det meste af denne majestætiske marokkanske by på ingen tid!

1. Damp og afskrubning

Tag en traditionel Hamman og Gommage - det er et varmt dampbad ledsaget af en god gammeldags afskrubning. Ikke blot vil du føle så rene som fløjte, og vidunderligt afslappet, du vil også føle dig 10 år yngre.

2. Find Marrakech skjulte perle: Den Kasbah

Kasbah også kendt som den gamle bydel, er ligesom en film sæt. Det er vigtigt at holde øjnene åbne, da der er så mange skjulte perler rundt om hvert hjørne - fra fantastiske arkitektur til fremragende små Riads serverer det bedste i lokale køkken.

3. Tag en byrundtur

En bytur er en glimrende måde at finde din lejer i Marrakech - de er rimeligt prissat og vil vise dig højdepunkterne. Derefter kan du så gå tilbage og udforske dine yndlingssteder i dit eget tempo.

4. Nyd gratis aktiviteter 

Nyd den frie aktiviteter aften på Place Fna El Jemma - som solen går ned, dette sted hots up. Se det ændre fra en adstadig dagtime firkant til en fuld på Marrakech oplevelse. Støj kan seværdigheder og lugter aldrig at blive glemt findes her.

Place Fna El Jemma, Marrakech, Marokko
Place Fna El Jemma, Marrakech, Marokko

5. Prøv det lokale køkken

En tur til Marrakech ville ikke være komplet uden at nyde det bedste af det lokale køkken. Tajine, Couscous, Pastilla og vidunderlige duftende salater normalt en del af et lokalt måltid. Der er så mange restauranter at vælge imellem, nogle af de bedste er i de skjulte Riads.

6. Hav en stor nat ude

For den bedste nat ud, start med pre-dinner drikkevarer på Piano Bar i Les Jardines De Koutoubia, at føle, at du er trådt tilbage i tiden, så dejlig mad på en af verdens klasse fashionable restauranter i byen. Taxas hele vejen, men sørg for at indstille pris før du tager for.

7. Tag på shopping

Hele byen er en butik! Fyld op på lokale souvenirs, men husk at prutte om prisen, da det er helt sikkert forventet. Urter og krydderier fra en Berber Apotek vil altid være et samtaleemne ved middagsselskaber, smykker, stearinlys, arabisk tøj, du navngive det, du kan få det. Du kan endda sende større ting hjem for at undgå bagage overvægt.

8. Kend dine transportmuligheder

Den bedste måde at komme rundt på er enten til fods eller med taxi. Sørg for at du får de priser, før du kommer ind i en taxa for at undgå ubehagelige overraskelser. Organiserede ture er også en fantastisk måde at se Marrakech og det omkringliggende område.

9. Hvad gør man hvis penge er intet objekt

Bo på et af de bedste 5 stjernede hoteller i byen, tage cocktails på La Mamounia , har en privat chauffør til at tage dig til Pacha komplekse, spise førsteklasses mad og danse natten væk under stjernerne på Afrikas største natklub.

10. Andre ting at overveje

Ved længere ophold, kan du overveje en dagstur længere væk - måske den maleriske fiskerlandsby Essouira eller de nærliggende Atlasbjergene. December er filmfestival - holde øje med internationale filmstjerner. Om vinteren kan det blive koldt om natten, så sørg for at have nogle varmt tøj . Forvent om sommeren, at det rigtigt varmt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar