lørdag den 23. november 2013

Top 10 steder at besøge i Mumbai Indien

Tidligere kaldet Bombay, er Mumbai by i Indien det finansielle hjerte af landet og byen, der bevæger sig med banebrydende hastigheder. Hvis du er på udkig efter steder at besøge i Mumbai, led ikke længere end denne artikel, der vil introducere dig til nogle af de mest fantastiske turist steder i Indien, Mumbai har at tilbyde.

1. Gateway til Indien er et af de vigtigste steder at besøge i Mumbai og måske kunne kun i forhold til triumfbuen i Paris, Frankrig i sin betydning. Gateway til Indien blev oprindeligt bygget i 1911 for at hilse på besøgende, som ankommer til Indien med sin stolte arkitektoniske design.

2. Bygget tilbage i det 19. århundrede, Flora Fountain er et af de vigtigste varemærker Mumbai. Det er en imponerende blanding af skulpturer, vand og lys skaber en unik konstruktion iscenesat i centrum af finansielle distrikt i Mumbai.

Flora Fountain, Mombai, Indien
Flora Fountain, Mombai, Indien

3. Marine Drive er et af de steder at besøge i Indien, der bliver hos dig i lang tid. Denne naturskønne drev fører også til nogle af de mest interessante steder at besøge i Mumbai, herunder Taraporewala Aquarium, templer og moskeer.

4. Uden at besøge Chor Bazar kan du aldrig forstå den sande smag af Mumbai. Selv hvis du ikke ønsker at købe noget, kommer til at udforske den muslimske del af Mumbai, der synes at have frosset i tid, da det viser en drastisk forskel på de kosmopolitiske dele af byen. Alt kan findes her starter med smykker, tekstilvarer, porcelæn, læder godt og endda bildele.

5. Chowpatty Beach er så meget mere end slappe af i solen, men oplever den vilde side af at leve i Mumbai. Her kan du se fantastiske briller af gadekunstnere, snurretoppe, spåmænd, spillere og mange flere tvivlsomme karakterer.

6. Haji Ali moskeen er en smuk muslimsk skabelse dedikeret til Saint Haji Ali, der ligner det kom fra et af orientalske eventyr. Ligesom enhver Indiens attraktioner, Haji Ali moskeen samler masser af lokale tiggere, er det vigtigt at udvise forsigtighed og ikke falder ind under en af de mange penge afpresser fælder.

Haji Ali moskeen, Mumbai, Indien
Haji Ali moskeen, Mumbai, Indien

7. Elephanta Caves er blandt steder at besøge i Mumbai, som aldrig ophører med at overraske gæsterne kommer til vidne disse spektakulære klippeformationer udskårne templer. Det er forbløffende, hvordan kunne de have overlevet så mange århundreders angreb og hærværk og er stadig en af de mest interessante seværdigheder i Mumbai.

Elephanta Caves, Mumbai
Elephanta Caves, Mumbai

8. Raja Bai Clock Tower har en meget god historie bag sig, og dens konstruktion blev udelukkende finansieret af grundlæggeren af Bombays Fondsbørs. Hans mor var blind og for for hende at vide, at det var middag tid , annoncerede Raja Bai Tower klokker, der tid for hende . Desværre indersiden af tårnet er ikke længere tilgængelig for ture på grund af flere selvmordsforsøg gennem årene.

Raja Bai Clock Tower, Mumbai
Raja Bai Clock Tower, Mumbai

9. Prinsen af Wales-museet viser en unik samling af gamle indiske, nepalesisk og tibetansk kunst, herunder Interessante Indus Valley artefakter.

10. Priyadarshini Park er undertiden omtales som en oase i en konkret dessert af Mumbai giver sine lokale og besøgende til at tage et pust af frisk luft og til at nyde sine smukt anlagte omgivelser.

Storbyen Mumbai er et af de bedste bryllupsrejse steder i Indien for dem, der gerne vil udforske Indien på sit bedste.

Leder du efter steder at besøge i Hyderabad, rulle over til at læse vores andre artikler om dette emne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar